İçindekiler: Buğday unu, şeker, margarin, yumurta, kabartma tozu (sodyum bikarbonat) Ingredients: Wheat flour, sugar, margarine, egg, baking powder (sodyum bicarbonate) Inhalt: Weizenmehi, zuker, margarine, et, backpulver (natriumbicarbonat)
Rutubetsiz yerde saklayınız Keep it a damp free place An frokenen Orten Lagern.
Kullanım Bilgisi: 500ml su 400gr şekerle kaynatılarak şerbet yapılır, Ilik olarak kalburabastinin üzerine dökülür. Yarım saat sonra servis yapılır Preparation: Prepare a syrup with 500ml drinking water and 400gr sugar pour syrup Kalburabast while syrup is warm. Serve it after half an hour. Zubereitung: 500ml wasser mit 400g Zuker zum kochen bringen. Den lauwarmen Zuckersirup über die Kalburabasti giessen. Halbe Stunde spaeter servieren
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.